... ταξίδια μέσα απο το πορφυρό χρώμα του κρασιού ... ερωτογητέματα ... { keep dreaming } ....

Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

βάγγος και τούλα ..... {επισόδειο 2}


_ καλησπέρα τούλα … φιλάκι ?
_ καλησπέρα βάγγο μου … σμουάτς ….
_ που πάς τούλα ?
_ βάγγο μου γνώρισα μέσα από το fb ένα καταπληκτικό κύριο … είναι ποιητής , και γράφουμε μαζί … ευγενέστατος και πολύ μορφωμένος … έχει την ίδια ηλικία με μένα αλλά έτσι όπως γράφει έχω μείνει άφωνη …. έλα να δεις τι γράφει ….
_ άσε με ρε τούλα με τις ποιήσεις γιατί στο τέλος θα ακούσεις τα λόγια του χριστού , το « πατέρα , άφες αυτοίς , ου γαρ οίδασι τι ποιούσι» … έχει κάτι να φάω ?
_ βάγγο μου να σου τηγανίσω μια ομελέτα  ?
_ πάλι δεν μαγείρεψες ? … αυτό το χαζοκούτι ο υπολογιστής θα σε φάει στο τέλος  … όχι τούλα , δεν πεινάω … ήθελα να σου πω πως απόψε είπα να βγώ με κάτι φιλαράκια … εξ’άλλου δεν θα είσαι μόνη σου … έχεις τον ποιητή σου … το ηλεκρονικό κέρατο δεν πονάει μέχρι να γίνει πραγματικό … τούλα πάω για μπάνιο κει μετά θα έχω έξοδο …απόψε με θέλω γαμπρό με την παρέα μου … θα πάμε σε μπαράκι και θα πιούμε ένα ποτάκι …. ωραίο περιβάλλον με πολλές γυναίκες διψασμένες για αλήθειες … αλλά εγώ θα είμαι κύριος … πάνω από όλα η τούλα μου … δεν θα υποκύψω σε κανένα πειρασμό … τούλα μην ενοχλείσαι … κάνε δουλειά σου … μίλα με τον ποιητή σου …. σε εμπιστεύομαι …
_ βάγγο μου κάνε το μπάνιο σου και διάλεξε ότι θέλεις να φορέσεις … σε εμπιστεύομαι … εγώ απλά θα γράφω με τον ποιητή μου …. Θα περιμένω να γυρίσεις … δεν θα έχω κοιμηθεί …
_ και αν ρε τούλα γυρίσω στις 4 το πρωί θα με περιμένεις ?
_ ναι βάγγο μου …. Θα γράφω μαζί του ποίηση …. αχ αυτή η ποίηση … μου έχει πάρει τα μυαλά …
_ καλάαα τούλα … σε καταλαβαίνω … πειρασμός είναι το ρημάδι το ίντερνετ δεν λέω , αλλά …  μισό να πάρω στο κινητό τον μάκη …… έλα ρε μάκη … όλα καλά ? … κάνω ένα μπανάκι , ντύνομαι σινιέ και πάμε στο μπαράκι … κερνάω εγώ απόψε … που θα πάμε είπες ? .. άντε , πολύ καλό το μπαράκι αυτό που λές και το έχω ακουστά  … έλα ρε μεγάλε , τι λες τώρα ? … τόσο όμορφες είναι οι γυναίκες εκεί είπες ? … παίζεται χοντρό παιχνίδι είπες ρε μάκη ? … βρε θα ντυθώ και θα με ζηλέψουν … αλλά την τούλα μου πάνω από όλα … όχι βρε ανόητε …. δεν υποκύπτω εύκολα … πλακίτσα θα κάνουμε μεταξύ μας … τι άντρες είμαστε άλλωστε ? … το γυναικάκι μας πάνω από όλα … σε αφήνω ρεμάλι …. πάω να ετοιμαστώ …………..
_ τούλα πως είμαι ? η γραβάτα αυτή δεν μου αρέσει σαν συνδυασμός και όσα ρούχα μου ετοίμασες  … θα την βγάλω …. τίποτα δεν μου αρέσει …. θέλω το μπέζ  παντελόνι , το γαλάζιο πουκάμισο , θα φορέσω τα ανάλογα παπούτσια και ζώνη και θα φορέσω το άρωμα που θέλω εγώ …………… τούλα πως είμαι απόψε ? … θέλω την γνώμη σου … είμαι όμορφος ? … θα μπορούσα να κερδίσω μια γυναίκα με αυτό το παρουσιαστικό μου ?
_ βάγγο έχεις αλλάξει πολύ …. βάγγο μου δεν σε αναγνωρίζω …. είσαι πολύ όμορφος απόψε … ζηλεύω πολύ … βάγγο μου είσαι αληθινός … με χαστούκισες με τον τρόπο σου που η ποίηση δεν με δίδαξε ποτέ … βάγγο δεν θα πας πουθενά , ακούς ????? …. βάγγο μου χαστούκισε με … βάγγο μου πάω να φέρω το σφυρί ….  σπάσε τον υπολογιστή και μετά σπάσε μου το κεφάλι , ακούς ??? … βάγγο μου χτύπα με …. εσύ ο ίδιος είσαι ποίηση …. πόσο αλήθειες είπες μάτια μου … αχ βάγγο μου …. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου