... ταξίδια μέσα απο το πορφυρό χρώμα του κρασιού ... ερωτογητέματα ... { keep dreaming } ....

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

road to hell....διαδρομή προς Χαλκίδα …. ο έργαλος ροντάρει σωστά …. η μουσική στη διαπασών …. πολλά αυτοκίνητα γύρω μου αλλά με τους ελιγμούς μου τα προσπερνάω … δεν μου την βγαίνει κανένας γιατί είμαι πολύ καλός οδηγός … την πρόκληση θέλω στον δρόμο και όχι μια τυπική διαδρομή … βαριέμαι στην κυριολεξία ώσπου μια στιγμή μια lamborghini diablo εμφανίζεται αριστερά μου … αυτό ήταν …. ανεβαίνω ψυχολογικά … επιτέλους ένας αντίπαλος … τον κοιτάζω, ανοίγω το παράθυρο, του χαμογελάω και του λέω βγάζοντας τα γυαλιά μου … 

_ αδρεναλίνες …. θα ανάψουν τα μοτέρ μας στην άσφαλτο …τι λες ? … θα αντέξει το μοτέρ σου ? …

_ αδρεναλίνες στα κόκκινα … τα νεύρα μου ! … σωστή η σκέψη σου και είμαι μαζί σου φιλαράκο … θα λιώσουν τα εργαλεία στην άσφαλτο … θα καούν όλα στο τέλος … όσο αντέξουμε …. προχωράμε …. 

_ το ξέρω μεγάλε αλλά μην βιάζεσαι … υπάρχουν και χειρότερα … προχώρα πρώτος …αντέχω ακόμα … εσύ ? … ετοιμάσου να μυρίσεις την κάπνα μου … θα λιώσουμε και οι δυό αλλά θα μας μείνει αξέχαστη αυτή η διαδρομή … ξεκίνα … έχεις ελεύθερο χώρο μπροστά σου …

ο τύπος χαμογελάει, κοιτάζει τι αυτοκίνητο μου, βάζει τα γέλια, ξεκινάει και με αφήνει πίσω … δεν πτοούμαι και ξαναφοράω τα γυαλιά μου … ανεβάζω την ένταση της μουσικής … η σειρά μου να τον χορέψω στην άσφαλτο  … τον πλησιάζω …. με κοιτάζει από τον καθρέπτη  και είμαι πίσω του … δεν του αναβοσβήνω τα φώτα αλλά τον αφήνω …. με μια κοφτή κίνηση του μπαίνει στην μεσαία λωρίδα αλλά μπροστά μου έχω εμπόδιο … με προσπερνάει και πάλι  και είναι η σειρά μου να γκαζώσω … είμαι πολύ κοντά του αλλά μου ξεφεύγει ο άτιμος … αδρεναλίνες … τον πάω τον τύπο … όμως δεν το βάζω κάτω …. περιμένω την λάθος κίνηση του και την κάνει … μπαίνει δεξιά και μπαίνω και πάλι στην μεσαία λωρίδα … τον πλησιάζω πολύ κοντά και η έκφραση του είναι νευρική … κοιτάζει μπροστά του αλλά στο πέρασμα μου τρελαίνεται …. τον προσπερνάω επιτέλους … χαμογελάω και τον βλέπω πίσω μου στα 30 μέτρα  … όμως με πλησιάζει άγρια και φεύγει 20 μέτρα πιο μπροστά μου … τα μοτέρ έχουν ανάψει στην κυριολεξία … τα νεύρα μου είναι ακόμα υπό έλεγχο  … δεν θα μου την βγει ο τύπος … με μια ύπουλη κίνηση του μπαίνει και πάλι αριστερά πιστεύοντας πως θα φοβηθώ … φρενάρω απότομα και τον περιμένω …. είμαι πίσω του και σχεδόν ο προφυλακτήρας μου κοντεύει να ακουμπήσει τον δικό του … ο τύπος έχει πάθει την πλάκα του μαζί μου αλλά δεν με ξέρει καλά … δεν βιάζομαι και περιμένω …. τα νεύρα του είναι τσατάλια και ο ιδρώτας στάζει στο μέτωπο του …. όλα είναι στα κόκκινα για αυτόν …. με απότομη κίνηση στο τιμόνι του μπαίνει τέρμα δεξιά με τα αλάρμ αναμμένα … το μοτέρ του καπνίζει … σταματάει, ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου του, βγαίνει, κλείνει την πόρτα με δύναμη και τραβάει μια κλωτσιά στην πανάκριβη ζάντα του αυτοκινήτου του … τον πλευρίζω και του χαμογελάω …. 

_ φιλαράκο λίγοι τα βάζουν μαζί μου στο τιμόνι …. σε καταλαβαίνω, αλλά respect στους αλήτες του δρόμου ….. μην τα βάζεις μαζί μου γιατί είμαι άπαιχτος …. να κεράσω νεράκι ? ….  έχω μπόλικο και παγωμένο …. το ήξερα πως θα αρπάξω το μποτιλιάρισμα της αρκούδας μέχρι την Κηφισιά και πάντα είμαι προληπτικός … βρε τι μποτιλιάρισμα ήταν αυτό σήμερα ρε μεγάλε ? …. αλλά το προσπέρασα μαζί σου … παίξαμε ισάξια σαν ρεμάλια του δρόμου, τα γκάζια μας ήταν η αδρεναλίνη μας αλλά σε πάω …. κατάφερα να ξεπεράσω τα νεύρα μου από το μποτιλιάρισμα βλέποντας το αυτοκίνητο σου …. ήταν ο μόνος τρόπος να σε κερδίσω … μεγάλε συνεχίζω την διαδρομή μου προς Χαλκίδα και βιάζομαι …. με περιμένει το Μαρικάκι και έχω αργήσει … έμεινα από μπαταρία στο κινητό μου και δεν μπορώ να του τηλεφωνήσω … ας περιμένει το κορίτσι …. όλα είναι αδρεναλίνες … θα γίνει της πουτάνας με το Μαρικάκι αλλά δεν φταίω εγώ με το μποτιλιάρισμα που πέσαμε … αλλά και γαμώ τις κόντρες που είχαμε … μεγάλε έχασες και έχασα … εσύ το μοτέρ από το πανάκριβο αυτοκίνητο σου και εγώ από το Μαρικάκι … αδρεναλίνες …. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου