... ταξίδια μέσα απο το πορφυρό χρώμα του κρασιού ... ερωτογητέματα ... { keep dreaming } ....

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ο πρωτάρης ....


_ τι κοιτάς αγοράκι ? …. κάθε βράδυ εδώ είσαι αλλά τίποτα στην πράξη … φως δείχνεις αλλά φως δεν βλέπουμε … και καλά , τόσα κοριτσάκια που είμαστε καμία δεν σου κάνει ? …. όλο λάδι λάδι και τηγανίτα τίποτα είσαι … φωτιά έχεις ? … ξέμεινα από σπίρτα … άναψε με … το τσιγάρο εννοώ ….
_ καλησπέρα σας … με αδικείτε γιατί , γιατί έρχομαι για ένα σκοπό …. με βρήκατε απροετοίμαστο …. δεν έχω σπίρτα , όμως έχω αναπτήρα … δεν καπνίζω αλλά έχω διαπιστώσει πως πάντα πλησιάζετε κάποιον και του ζητάτε την φωτιά του … μετά μέσα από το άναμμα του τσιγάρου σας μιλάνε τα μάτια … κοιτάτε με χαμόγελο αυτόν που σας προσφέρει την φωτιά από τον αναπτήρα του και … δεν ξέρω αλλά μερικοί με το σβήσιμο του αναπτήρα εσείς χαμογελάτε , τραβάτε μια δυνατή ρουφηξιά , και μετά χάνεστε μαζί του … αν σας ανάψω το τσιγάρο σας πόσο θα με κοιτάξετε στα μάτια ? … πόσο κρατάει αυτή η φλόγα ? …
_ αγοράκι ή τα λες όμορφα ή είσαι εντελώς αφελής …. και αφελής δεν δείχνεις , αλλά ίσως είσαι καλός ηθοποιός … όμως και εγώ είμαι καλή ηθοποιός …. ο ρόλος σου και ο ρόλος μου …. μαριονέτες ζωής και οι δυό μας … τελικά θα με ανάψεις ? … το τσιγάρο εννοώ αγοράκι … ακόμα θα περιμένω ?
_ ναι , να σας ανάψω … το τσιγάρο εννοώ … πλησιάστε … ελάτε πιο κοντά σας παρακαλώ … μα , δεν θα φέρετε το τσιγάρο στα χείλη σας ? … γιατί με κοιτάτε έτσι ? … μου αρέσει το βλέμμα σας … αλλά μη με κοιτάτε έτσι σας παρακαλώ … είστε πολύ όμορφη ….
_ τρέμεις φιλαράκο … τα χέρια σου τρέμουν … προσπαθώ να ανάψω το τσιγάρο , αλλά η φλόγα του αναπτήρα σβήνει μέσα από την αμηχανία σου … κάνω λάθος ? … γιατί τρέμεις ? … τρέμουν και οι άντρες τελικά ε ?
_ δεν τρέμω εγώ αλλά η καρδιά μου ….. και όταν τρέμει μια καρδιά όλα τρέμουν γύρω της … κοίτα , έχω σταθερό το χέρι μου … ο αναπτήρας ανάβει και δεν σβήνει … κοίταξε … δεν τρέμω καθόλου …. είμαι σταθερός … τώρα θα σε ανάψω …. το τσιγάρο σου εννοώ …
_ έχεις σιγουριά αυτή την φορά … άναψε με … το τσιγάρο εννοώ …. μα τι έπαθες πάλι ? … ή εσύ τρέμεις πάλι ή τα δικά μου χείλη τρέμουν …. όμως δεν τρέμω εγώ … μπορείς να με φιλήσεις ? … πετάω το τσιγάρο ….
_ να σε φιλήσω είπες ? … τώρα δεν τρέμει το χέρι μου , αλλά εγώ ολόκληρος …. φίλα με πρώτη σε παρακαλώ … αλήθεια , πως είναι το φιλί ? … δεν ξέρω να φιλάω … είμαι , είμαι πρωτάρης … δεν ξέρω πώς να φερθώ αλλά θέλω να σου πω πως ….. πως μ’αρέσεις γαμώτο ! …. μεθάω κάθε βράδυ που περνάω από εδώ …. μεθάω μαζί σου και σε ονειρεύομαι κάθε βράδυ … ζω στιγμές μέσα από την φαντασία μου και θέλω να τις κάνω πραγματικότητα … τρέμω ολόκληρος αλλά τολμώ να σου πω τις αλήθειες μου … ξέρω , θα γελάσεις μαζί μου , θα κοκκινίσω , θα σκύψω από την ντροπή μου , αλλά να ξέρεις πως δεν θα μου στερήσεις το όνειρο …. σε κοιτάζω γαμώτο ! … κάνε με να χάσω , αλλά χάρισε μου μόνο ένα φιλί σου … μόνο ένα … μόνο …. ζητάω πολλά πριν από ένα όνειρο ? … κοίτα με … το χέρι μου δεν τρέμει … ο αναπτήρας μου είναι σταθερός απέναντι στο τσιγάρο σου … όμως δεν τολμώ να ανάψω τον αναπτήρα …. αλλά θα σε ανάψω γαμώτο ! …. πετάω τον αναπτήρα …. πέταξε το τσιγάρο …. είμαστε απέναντι ο ένας με τον άλλον αλλά ποια είναι η επόμενη κίνηση ? … μάθε με …. ξέρω πως με κοιτάς όπως εγώ , αλλά δεν ξέρω την επόμενη κίνηση …. φίλα με …. φίλα με μόνο για μια στιγμή …. μόνο μια στιγμή … μόνο … ταξίδεψε με σε παρακαλώ … σε παρακαλώ …. ονειράκι μου … καλοκαιράκι μου ….
_ κλείσε τα μάτια αποψινέ μου αλήτη …. μη μιλάς …. πλησίασε τα χείλη σου προς τα δικά μου …. σφράγισε τα με τα δικά μου …. μη λες τίποτα …. αγκάλιασε με πιο σφιχτά …. Και πιο πολύ …. ακόμα πιο πολύ …. φίλα με …. φίλα με πιο πολύ …. μη σταματάς αλήτη μου …. Όλα είναι στιγμές μέσα από αλήθειες μέσα από τα φιλιά σου … μέθυσε με με τις αλήθειες σου … υγρασίες μάτια μου …. έρωτας που δεν έχει αύριο …. μόνο οι λίγες αληθινές στιγμές μοιάζουν με ταξίδι με προορισμό τον γαλαξία του έρωτα …. συνέχισε μάτια μου να με φιλάς …. στιγμές που όλο και θα μικραίνουν και θα γίνουν στιγμή πριν χαθεί το αληθινό όνειρο …. θέλω να ζήσω μαζί σου απόψε μόνο την τελευταία στιγμή σου όπως θα φύγεις … και ξέρω πως θα φύγεις … όμως όλα είναι παιχνίδια της νύχτας …. και εγώ έγινα γυναίκα πραγματική μόνο για απόψε …. μόνο για απόψε αλήτη μου …. Ψεύτικο αλλά γλυκό ονειράκι μου …. καλοκαιρινό όνειρό μου …..

1 σχόλιο: